Ons Park

Op ons sportcomplex aan de Meerweg te Bussum liggen onze 6 gravelbanen, waaronder een prachtig gelegen centre-court. Door de verlichting op deze banen kan ’s avonds tot 22.30 uur worden getennist.
Alle banen zijn voorzien van een automatische sproeiinstallatie, die de conditie van de banen op een hoog peil houdt. Eén van de banen kan worden omgetoverd in een tweetal minibaantjes, waar onze mini’s op het tennisspel kunnen worden voorbereid.
Vanuit ons fraaie clubhuis (bouwjaar 1992) heeft u door de verhoogde aanleg een schitterend uitzicht over alle banen van ons door bomen omzoomde complex. Het clubhuis is een gezellige ontmoetingsplaats voor of na het tennissen. Het heeft een grote keuken en een gezellige ruime bar met een ruim en betaalbaar a ssortiment aan eten en drinken. Het interieur is tennispraktisch, maar doet huiselijk aan. In de zomer kunt u genieten op onze zonnige terrassen rondom en naast het clubhuis. Het clubhuis is beneden voorzien van kleedkamers met douches en toiletten, een bestuurskamer en toiletgroep.
Natuurlijk is er een trainingsmuur, een minibaantje en voor de kleintjes een kinderspeelplaats buiten en een speelhoek in het clubhuis. Dagelijks is ons clubhuis geopend van 9.00-23.30 uur.
’s Avonds is de baanverlichting aan tot 22.30 uur, maar bij speciale evenementen zoals het Open Toernooi en clubkampioenschappen kan dat langer zijn.
Bij De Meent hebben wij de bar in eigen beheer. Het voordeel hiervan is dat de prijzen van de consumpties relatief laag zijn en dat er jaarlijks een aantrekkelijk en ook noodzakelijk bedrag in de clubkas vloeit. Dit betekent wel dat wij als leden zelf aan het werk moeten achter de bar. Natuurlijk wordt u vooraf wegwijs gemaakt in het reilen en zeilen van de barwerkzaamheden. Zelfs een tapcursus wordt gegeven! Het doen van bardiensten geeft alle leden de mogelijkheid de medeleden (beter) te leren kennen en sportieve contacten aan te knopen.
Wij streven naar een prettige en sportieve sfeer op en rond onze banen en in en om ons clubhuis.