Maarten Witte

imageMijn naam is Maarten Witte, ik ben 26 jaar oud en kom uit Lelystad. Ik woon sinds kort in Bussum. Dit wordt mijn derde seizoen bij LTC De Meent en mijn eerste seizoen als hoofdtrainer.image1

De afgelopen jaren heb ik fulltime getennist en geprobeerd zo hoog mogelijk te komen op de Nederlandse ranglijst. Dit met als resultaat in de singel nr. 50 van Nederland en in de dubbel nr. 32 van Nederland. Ik hoop dit niveau door middel van competities en toernooien nog een tijd lang vast te houden.

Ik heb er voor gekozen om me volledig te gaan focussen op het lesgeven en het overbrengen van mijn ervaringen en kennis van het spelletje. Dit omdat het mijn passie is en ik het geweldig vind om iemand wat te leren.image2

Ik heb de afgelopen jaren lesgegeven op allerlei niveaus, van recreatief tot prestatief tennis. Hierbij heb ik met verschillende oud toptennissers samen gewerkt en veel van kunnen leren.

Samen zien wij dan ook heel veel mogelijkheden om voor iedereen het tennis spelletje nog leuker te maken. Lijkt jou dat ook wat? Dan hoop ik je snel te zien op de tennisbaan.

Heb je vragen of wil je nader kennis maken? Ik ben te bereiken via maarten@ltcdemeent.nl en/of 06-24362258.

Met sportieve groet,

Maarten Witte