Edwin Van der Hoeven

Edwin van der Hoeven Even voorstellen. Mijn naam is Edwin Van der Hoeven. Ik ben 47 jaar jong, getrouwd en binnenkort woonachtig in Amersfoort.
Ik zit mijn hele leven al in de tennissport, heb zelf professioneel competitie gespeeld in Nederland, Duitsland en Australiƫ en heb les gegeven in binnen- en buitenland op zowel recreatief en prestatief niveau. Ik heb heel wat spelers begeleid van niveau 7 naar 2 en hoger (zelfs naar Nederlands kampioen) en heb het geluk gehad samen te mogen werken met top coaches en topspelers op nationaal en internationaal niveau.
Mijn visie is dat de leerling altijd centraal moet staan, Dus lessen op maat, afhankelijk van wat de speler voor doelen heeft. Spelplezier en duurzaamheid (blessurevrij blijven) natuurlijk gekoppeld aan de gewenste resultaten vind ik het ultieme einddoel.
Ik ben ontzettend blij dat ik bij deze fantastische vereniging een nieuwe uitdaging mag aangaan, waarbij ik mijn ervaring en expertise als zelfstandig ondernemer kan integreren om samen met onze hoofdtrainer Maarten het jeugdplan (maar natuurlijk ook onze seniorenplan!) naar een hoger plan te brengen. Ik beloof dat ik dit zal doen met veel enthousiasme en toewijding. Ik kijk er al naar uit jullie persoonlijk te ontmoeten. Tot snel op de baan!

Je kunt me bereiken via edwin@ltcdemeent.nl of 06 46 08 24 00.