Algemene informatie

Bij L.T.C. de Meent worden de tennislessen verzorgd door twee KNLTB-gediplomeerde tennisleraren. Beide trainers zijn actieve leden binnen de vereniging. Dit zorgt voor een grote betrokkenheid en daarnaast ook meer zichtbaarheid van de trainers buiten de trainingen om.

Dit zijn de trainingsmogelijkheden op de Meent.

Senioren:

• Tennislessen voor seniorleden worden gegeven in de ochtenden tussen 9:00 en 16:00 uur en in de avonden tussen 19:00 en 22:00 uur. Deze lessen kunnen worden gevolgd als privéles maar ook in groepsverband (maximaal 4 personen per les).
  • De tennislessen worden verzorgd door drie zeer enthousiaste, KNLTB-gediplomeerde tennisleraren: Maarten WitteEdwin van der Hoeven en Nicky Reijnders.
  • Gedurende de voorjaarscompetitie krijgt een groep door de T.C. geselecteerde leden training op de donderdagavond.

Lesdagen & Lestijden voor seniorleden:

• Groepslessen op maandagavond t/m vrijdagavond, tussen 19.00 en 22.00 uur
  • Groepslessen op zaterdag/zondag tussen 09.00 en 10.30 uur.
  • Privélessen of groepslessen doordeweeks overdag tussen 9.00 en 16.00 uur (op woensdag tot 12.00 uur).

Prijzen van de privé (groeps)lessen:
De prijzen per uur training hangen af van de grootte van de groep.  U betaalt voor een privéles € 40,- per uur en een groepsles kost € 48,- per uur. Wanneer u bijvoorbeeld met een groep van 4 traint komt u dus uit op €12,- per lesuur per persoon. Voor een exact overzicht van de mogelijkheden en prijzen kunt u het beste contact opnemen met de trainer van uw keuze.

Winterseizoen
Het winterseizoen bestaat uit 20 weken. Voor 20 lessen betaalt u € 350 euro. De lessen starten vanaf 7 oktober tot en met 23 maart, in schoolvakanties zijn er geen lessen. Heeft u interesse of vragen dan kunt contact opnemen met de trainers.

Junioren:
Voor meer informatie over trainingen voor die jeugd: jeugdtrainingen.