Señorita Slam 2017 (27 augustus)

Op zondag 27 augustus was het ‘rokjesdag’ op ons park; de enige echte ‘Señorita Slam!’ zorgde ervoor dat 40 vrouwen het zonovergoten terras vulden.
De 20 leden met hun vrouwelijke introducees werden ontvangen door het organiserend comité met een feestelijke cocktail. Opmerkelijk genoeg was er weinig belangstelling voor de alcoholvrije versie, die met Prosecco viel enorm in de smaak. Bij een aantal deelnemers was de teleurstelling groot toen bleek dat de traditionele ‘heren van ontvangst’ Clemens & Wim er dit jaar niet bij waren. Ze hadden zich enorm verheugd op weer een verrassende presentatie van dit duo, maar die konden er, ook tot hun eigen spijt, echt niet bij zijn. Om het een beetje goed te maken, had het resterend organiserend comité zich in tropische Hawaiiaanse stijl gehesen zodat het toch een vrolijke binnenkomst werd.

*
Na een kort openingswoordje gingen de eerste Signorita’s de banen op om 45 minuten te spelen. De achtergebleven koppels konden op het terras lekker kletsen en genieten van kleine sandwiches, verfrissende meloen en ananas of andere kleine hapjes die voorbij kwamen. En natuurlijk genieten van de partijen op de baan.

Iedereen heeft 3 rondjes gespeeld en om half zes volgde en ludieke prijsuitreiking. Yvonne Baggerman & Monique, Marleen Vleming & Petra Rosier, Marjolijn Adrienne Buijs & Dorien hadden weliswaar 25 punten, maar omdat we niet om het hoogst aantal punten streden, kregen ze geen prijs…. maar wel applaus. Wel in de prijzen vielen Mieke Veenstra & Josine; ze zagen er flitsend uit in hun identieke tennissetjes en werden daarvoor beloond met een bijpassende bril.

Jacqueline Hamhuis & Susanne Akerboom werden beloond met een Hawai-setje omdat ze de meest flexibele speelsters van de club genoemd mogen worden. Ze werden in alle vroegte gebeld om in te komen vallen en sprongen direct in de houding! Top!

Dit jaar deden ook een aantal nieuwe leden mee, echt heel leuk. En dat wordt natuurlijk ook beloond; Judy Fresen en haar moeder Carla ontvingen daarvoor een bon van het Filmhuis Bussum om samen gezellig naar de film te gaan.

Diezelfde mooie prijs viel ook Cissy Dorjee & Mia ten deel omdat ze als echte diehards op de baan stonden.

Het bleef nog lang onrustig op het terras waar de pittige kippetjes en bitterballen nog een paar keer rondgingen en de glazen goed gevuld bleven.
We kijken terug op een geslaagd toernooi en hopen jullie volgend jaar weer te zien!

Petra Rosier, Marjolijn, Petra Wouterse, Edith, Fred, Clemens & Wim

——————————————-

ZONDAG 27 AUGUSTUS 2017 is het weer zover: DE SEÑORITA SLAM 2017.
De organisatie is in handen van Clemens Ebbinkhuijsen, Wim Joosten, Edith Janmaat, Petra Rosier en Marjolijn Luteijn.

Vanaf 24 mei hangt het aanmeldingsformulier in het clubhuis.