Jeugdtrainingen

De trainingen bij LTC De Meent zijn ingedeeld naar leeftijd (kleur) en tennisvaardigheden.

Trainingsschema’s/Lesdata
Via onderstaande links kun je de actuele trainingsschema’s bekijken:

Schema’s jeugdtrainingen zomer 2017:

–  Trainingsindeling Maarten-2017

–  Trainingsindeling Edwin-2017

–  Trainingsindeling Nicky-2017

Overzicht lesdata jeugdtrainingen:

–  Lesdata jeugdtrainingen zomer 2017

Zomertrainingen
In de zomer krijgen alle jeugdleden tenminste één uur buitentraining in de week. De trainingen lopen van begin april tot eind oktober. Tijdens schoolvakanties en nationale feestdagen zijn er in principe geen trainingen. Tevens zal er tijdens de clubkampioenschappen beperkt les worden lesgegeven. De trainingen vinden plaats op doordeweekse dagen tussen 13.00 en 19.00 uur.

Wintertrainingen
Hoewel wintertrainingen GEEN onderdeel uitmaken van het lidmaatschap, organiseren we in de winter voor een beperkt aantal kinderen binnentrainingen bij Bosheim (dinsdag en/of woensdag). Deze trainingen zijn in principe bedoeld voor de selectie. Kinderen worden hiervoor uitgenodigd door de trainers. Voor de kinderen die geen training volgen bij Bosheim bestaat de mogelijkheid privétraining te volgen bij onze trainers.

Absentie tijdens lessen
Niet op de les verschijnen, om welke reden dan ook, is altijd voor rekening van de leerling. Mocht je verhinderd zijn, dan verzoeken we je dit zo spoedig mogelijk aan de trainer te melden.

Trainers
Bij LTC De Meent worden de tennislessen verzorgd door drie zeer enthousiaste, KNLTB-gediplomeerde tennisleraren: Maarten Witte, Edwin van der Hoeven en Nicky Reijnders.

Voor alle informatie over jeugdtrainingen kun je terecht bij de trainers: jeugdtraining@ltcdemeent.nl.