Jeugdtrainingen

De trainingen bij LTC De Meent zijn ingedeeld naar leeftijd (kleur) en tennisvaardigheden.

Trainingsschema’s/Lesdata
Via onderstaande links kun je de actuele trainingsschema’s bekijken:

Schema’s jeugdtrainingen zomer 2018:

Volgt zsm

Overzicht lesdata jeugdtrainingen:

Volgt zsm

Zomertrainingen
In de zomer krijgen alle jeugdleden tenminste één uur buitentraining in de week. De trainingen lopen van begin april tot eind oktober. Tijdens schoolvakanties en nationale feestdagen zijn er in principe geen trainingen. Tevens zal er tijdens de clubkampioenschappen beperkt les worden lesgegeven. De trainingen vinden plaats op doordeweekse dagen tussen 13.00 en 19.00 uur.

Wintertrainingen
Hoewel wintertrainingen GEEN onderdeel uitmaken van het lidmaatschap, organiseren we in de winter voor een beperkt aantal kinderen binnentrainingen bij Bosheim (dinsdag en/of woensdag). Deze trainingen zijn in principe bedoeld voor de selectie. Kinderen worden hiervoor uitgenodigd door de trainers. Voor de kinderen die geen training volgen bij Bosheim bestaat de mogelijkheid privétraining te volgen bij onze trainers.

Absentie tijdens lessen
Niet op de les verschijnen, om welke reden dan ook, is altijd voor rekening van de leerling. Mocht je verhinderd zijn, dan verzoeken we je dit zo spoedig mogelijk aan de trainer te melden.

Trainers
Bij LTC De Meent worden de tennislessen verzorgd door twee enthousiaste, KNLTB-gediplomeerde tennisleraren: Lars Klaverstijn en Niek Smits.

Voor alle informatie over jeugdtrainingen kun je terecht bij de trainers: jeugdtraining@ltcdemeent.nl.