Lentetoernooi 2017

Afgelopen zondag 2 april trapten we het tennisseizoen 2017 af met ons Lentetoernooi. Een overweldigend aantal deelnemers stroomden het park op; 54 leden kwamen op dit spetterende evenement af!

Na een welkomstwoord van onze nieuwe voorzitter Anouk Grosveld, begonnen de eerste wedstrijden om 13.00 uur. We speelden niet om de punten, geen competitie dus maar vooral gezelligheid en (hernieuwde) kennismaking op en rond de baan. In zeven rondes van 30 minuten kwam iedereen tegenover elkaar te staan en daar kwamen verrassende potjes tennis uit. Na afloop van elke wedstrijd werden de kuiltje fanatiek dichtgetrapt en werd er zorgvuldig gesleept (tot aan de hekken) zodat de banen er mooi bij bleven liggen. Tussendoor wachten was ook geen straf; op het zonovergoten terras was er alle tijd om lekker bij te kletsen met een drankje en ‘Gooise Dip’ of een fijne bitterbal.

En wat heel leuk was; de meekomen kinderen hielden de hele dag baan 2 bezet!

En dan waren er toch nog prijzen: vier leden werden in de bloemetjes gezet (van bloemist ‘PowerFlower’):

Chan omdat ze de vrolijkste op de baan is, eigenlijk het zonnetje van onze vereniging. Bernadette mocht het bordes op omdat ze in de laatste wedstrijd 30 keer achter elkaar geserveerd had; een ware

servicekoningin dus. Hendrik Jan was de pechvogel van de dag; hij maakte een lelijke val maar speelde uiteraard door. En last but not least Adri; zij heeft zich als beste getoond in het dichttrappen van de kuilen in de banen!

Bekijk de foto’s hier