Echtparenevenement 2017 - inschrijving nog mogelijk!

Voor de 24ste keer wordt op maandag 21 augustus tot en met zondag 27 augustus het ‘echtparenevenement’ van Naarden en Bussum gehouden. Schrijf je in!

Het ‘echtparenevenement’ heet zo, omdat in den beginne alleen echtparen werden toegelaten en het heet evenement, omdat het geen echt toernooi is, maar een onderling evenement tussen de Bussumse en Naardense tennieverenigingen LTC De Meent, TC Bosheim en TV Naarden. En daarmee is direct de bedoeling van dit evenement geschetst: een gezellig samenzijn van paren uit Naarden en Bussum door middel van een partijtje tennis en daarna een drankje, hapje en een babbel. Op deze manier leren we elkaar een beetje kennen en lopen we hopelijk niet zomaar langs elkaar heen in het dorp.

Zoals gememoreerd, vroeger ging dit alleen met echtparen, maar tijden zijn veranderd. Tegenwoordig mogen ook stellen meedoen die niet getrouwd zijn, maar het is niet bedoeling dat we ‘gelegenheidspaartjes’ krijgen. Een stel is een stel als ze een gezamelijke huishouding voeren, dus op één adres wonen. Hierbij maakt het voor ons niet uit of dat man/vrouw, vrouw/vrouw of man/man is, als de instelling van deelname maar hetzelfde is: gezelligheid !!!

Voor een ieder stel dat nog nooit heeft mee gedaan zou ik zeggen, vraag eens om je heen hoe het er aan toe gaat op dit evenement en laat je overtuigen dat het echt de moeite waard is om mee te doen!

Inschrijven (op http://www.echtparenevenement.nl/) kan nog tot en met 13 augustus en we hopen op een groot aantal nieuwe paren die de uitdaging met de andere verenigingen aan willen gaan.

Riet Boerhout en Peter Sloothaak,
namens de Echtparenevenementcommissie