Najaarscompetitie 2015

Pouleindeling:
Al is de zomer nog in volle gang en is nog niet iedereen van vakantie terug, de KNLTB heeft de pouleindeling gereed voor de najaarscompetitie. Klik hier voor de indeling en wedstrijden.

Aanvangstijden:
In dit document tref je alle wedstrijden aan en ook de begintijden van de thuiswedstrijden van LTC de Meent. Voor de uitwedstrijden dien je mijnknltb.nl en de pagina uitslagen&standen in de gaten te houden.

Aanvoerders:
Alle aanvoerders zijn bekend. Klik hier voor de indeling van de teams.

Kosten deelname:
De kosten (deelname competitie en ballen) zullen t.z.t. via een factuur aan de aanvoerder worden doorbelast, e.e.a.conform de voorjaarscompetitie.

Uitreiking competitiebescheiden:
De competitiebescheiden kunnen worden opgehaald op zondag 6 september a.s. tussen 11.00 – 15.00 uur op de club.

Zaterdagcompetitie:
De KNLTB heeft gehoor gegeven aan ons verzoek om alle teams tegelijk thuis c.q. uit te laten spelen. Hierdoor kunnen op de dagen dat de teams uit spelen, activiteiten worden gepland door de recreatiecommissie.

Maaltijden op zaterdagavond:
Ook tijdens de najaarscompetitie zal de barcommissie gaan koken op de zaterdagavonden. Je kunt je opgeven voor een maaltijd uiterlijk donderdag voorafgaand aan de competitiedag via bar@ltcdemeent.nl opgeven. Kosten € 10,00 p.p.
Mocht je nog opmerkingen of vragen hebben, neem contact op met de TC.